Klup kollektief kountdown

image
Volgende week zaterdag 18 juli opent Klup Kollektief haar deuren. Aan de Kareldoormanstraat openen Little Indians, Sue (zoet zonder suiker) en Sajoer een pop-up store. De Rotterdamse ondernemers staan voor het oer-Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’ en verbinden zich juist door onderscheidend te zijn.
Voor de mama’s zal dit een fijne plek zijn om te vertoeven. De gezonde juices van Sajoer met iets te snacken van Sue. Natuurlijk de fijne baby- en peutermode van Little Indians aangevuld door de laid back kleding van Blake Seven en de mooie sieraden van Fashionology. Als je denkt dat de papa’s beter weg kunnen blijven heb je het mis! Vintage meubels van Brût Amsterdam, stoere basic kleding van Wild Hunt Clothing en baardverzorgingsproducten van Leonis Barbam maken de winkel af. En de pop up store blijft op zoek naar merken om het aanbod te versterken.

Klup Kollektief is het ultieme plekje waar je gezond snoepen kunt combineren met shoppen. Urban Days tipt dit niet alleen als kidsproof, maar ook als mama- en papaproof urban hotspot!

image

Volg Klup Kollektief op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes!
Urban Days zal de 18e deze plek zeker bezoeken. Wordt vervolgd…..

Klup Kollektief
Kareldoormanstraat 372
3012 GR Rotterdam

Leave a comment